Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wil minstens 70 miljoen voor Neres

Ajax wil minstens 70 miljoen voor Neres

4 apr 2019, 15:51

Mochten er clubs zijn die David Neres komende zomer over willen nemen van Ajax, dan zullen zij diep in de buidel moeten tasten. Ajax wil namelijk 70 tot 80 miljoen euro ontvangen voor de Braziliaanse buitenspeler, meldt Blog Ora Bolas.

Afgelopen winter wees Ajax nog een bod van 43 miljoen op Neres af. Daar plukken de Amsterdammers momenteel de vruchten van: Neres is in vorm en was erg belangrijk in de Champions League-return tegen Real Madrid en de titelkraker tegen PSV. Ook maakte hij zijn debuut voor het Braziliaanse elftal.

Vooral Arsenal, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en AC Milan zouden de verrichtingen van Neres in de gaten houden. Zij zullen dus een fors bedrag op tafel moeten leggen, mochten zij concreet worden voor Neres.

René: '43 Miljoen voor Neres? 40 Is ook zat!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.