Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wil met Ziyech om de tafel

Ajax wil met Ziyech om de tafel

27 aug 2018, 20:50

AMSTERDAM (ANP) - Ajax gaat met Hakim Ziyech om de tafel zitten als hij deze week niet alsnog naar een andere club vertrekt. ,,Die afspraak ligt er als de transfermarkt is gesloten", bevestigde trainer Erik ten Hag.

De coach van Ajax liet in het midden of de middenvelder een verbeterd contract krijgt aangeboden. ,,We weten allemaal dat er een afspraak ligt dat hij bij een goed bod mag vertrekken", zei hij. ,,Maar we weten ook dat hij gelukkig is bij ons. Als hij blijft, dan is het logisch dat we gaan praten wat we in de aanloop naar de volgende transferwindow gaan doen."

Ziyech stond lang in de belangstelling van AS Roma, maar de Italiaanse transfermarkt is inmiddels gesloten. Ook Engelse clubs mogen geen spelers meer aantrekken. Spaanse, Franse en Duitse ploegen hebben wel nog tot zaterdag de tijd om Ziyech in te lijven.

De huidige verbintenis van Ziyech loopt tot de zomer van 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.