Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wil meewerken aan verhuur begeerde Lang

Ajax wil meewerken aan verhuur begeerde Lang

15 jan 2020, 19:49

Noa Lang mag, door de komst van Ryan Babel naar Ajax, verhuurd worden aan een Eredivisie-club. De Amsterdammers denken dat het voor de ontwikkeling van de buitenspeler goed is als hij ervaring opdoet in de Eredivisie en willen hem een half jaar verhuren.

Volgens De Telegraaf hebben inmiddels vier clubs zich gemeld bij Ajax, waaronder FC Twente. Wie de andere clubs zijn wordt niet vermeld. Hoewel er veel interesse is, heeft Ajax 'nadrukkelijk' aangegeven dat Lang ook gewoon in Amsterdam mag blijven.

Lang speelde tot dusver dertien officiële duels in het eerste elftal van Ajax, waarvan negen in het huidige seizoen.

VIDEO - René vergelijkt PSV-spelers met Noa Lang: 'Kom op man!'

René vergelijkt PSV-spelers met Noa Lang
2:56
René vergelijkt PSV-spelers met Noa Lang

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.