Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil Julian Rijkhoff terug naar Amsterdam halen'

'Ajax wil Julian Rijkhoff terug naar Amsterdam halen'

14 apr 2023, 12:19

Ajax wil Julian Rijkhoff terug naar Amsterdam halen, meldt Bild. In 2021 maakte de 18-jarige spits de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund.

Daar maakt Rijkhoff voorlopig veel indruk. Vorig seizoen werd hij als zeventienjarige topscorer in de Onder 19-Bundesliga en op dit moment voert hij opnieuw de topscorerslijst aan. Afgelopen maandag was Rijkhoff nog vier keer trefzeker tegen de leeftijdsgenoten van Hertha BSC.

Ajax zou de talentvolle spits nu terug willen halen naar Amsterdam. Het is echter de vraag hoe groot de kans van slagen is voor Ajax: in februari tekende Rijkhoff nog een nieuw contract bij Borussia Dortmund.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.