Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wil imposante serie uitwedstrijden tegen Liverpool vervolgen

Ajax wil imposante serie uitwedstrijden tegen Liverpool vervolgen

1 dec 2020, 09:52

Ajax wil bij Liverpool een imposante serie resultaten tijdens uitwedstrijden in de Champions League vervolgen. Onder trainer Erik ten Hag is de club op vreemde bodem na elf groepswedstrijden en vijf kwalificatieduels van de Europese koningsklasse nog altijd ongeslagen.

De afloop van de uitwedstrijd tegen Liverpool is niet cruciaal voor een plaats in de achtste finales. Ajax mag zelfs verliezen op Anfield maar in dat geval moet het volgende week waarschijnlijk wel in eigen stadion Atalanta verslaan.

Liverpool mist belangrijke spelers als Virgil van Dijk, Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner en Trent Alexander-Arnold. Maar zonder dat vijftal mag het elftal van trainer Jürgen Klopp zich nog altijd medekoploper van de Premier League noemen. Liverpool kan tegen Ajax nog steeds met topaanvallers als Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino starten.

Bij Ajax ontbreekt alleen de geblesseerde Mohammed Kudus. Trainer Erik ten Hag geeft zijn basisformatie pas vlak voor het duel prijs. Grote vraag is of hij opnieuw voor Lassina Traoré als centrumspits kiest of de voorkeur geeft aan een voorhoede met centrumaanvaller Dusan Tadic en vleugelspitsen David Neres en Antony.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.