Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil koopoptie in huurcontract Ihattaren lichten’

'Ajax wil koopoptie in huurcontract Ihattaren lichten’

11 mei 2022, 15:08

Ajax wil de optie tot koop in het huurcontract van Mohamed Ihattaren gaan lichten. Dat meldt Giovanni Albanese van La Gazetta dello Sport. Ihattaren kwam in januari op huurbasis over van Juventus.

Het huurcontract van de oud-PSV'er loopt tot en met 31 december 2022. Ajax heeft nog tot die datum de tijd om te beslissen of ze de koopoptie in het contract willen lichten. Volgens Albanese zouden ze in Amsterdam erg tevreden zijn over Ihattaren en willen ze hem graag langer vastleggen. De Amsterdammers moeten naar verluidt een transfersom van twee miljoen euro betalen voor de jonge technicus.

Ihattaren maakte vorige maand zijn debuut in het eerste van Ajax tijdens de verloren bekerfinale tegen PSV (1-2). De rest van het seizoen speelde de Utrechter vooral in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong Ajax. De 20-jarige middenvelder wist in vier KKD-duels vier keer te scoren, ook gaf hij twee assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.