Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil Feyenoord en PSV aftroeven en hoopt toe te slaan bij FC Twente'

'Ajax wil Feyenoord en PSV aftroeven en hoopt toe te slaan bij FC Twente'

23 jan 2023, 19:04

Ajax heeft interesse in FC Twente-verdediger Mees Hilgers. Dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Bij Ajax dook een opvallende naam op: Mees Hilgers,"aldus Verweij. "Het is wel vervelend voor Ajax dat ze vooral met Alfred Schreuder en zijn positie bezig zijn, want daardoor liggen andere dingen ook stil. Maar Ajax hoopt eigenlijk wel PSV en Feyenoord – die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers – af te troeven door deze winterstop toe te slaan."

"PSV kan dat niet, Feyenoord kan dat niet, zij vinden het ook een barinteressante speler," vervolgt de Ajax-watcher. "Dus hij staat heel hoog op de verlanglijst bij Ajax, en volgens mij wordt er heel voorzichtig al werk van gemaakt. Ze zijn op zoek naar een rechtercentrale verdediger, vooruitlopend op een mogelijk vertrek van Timber, komende zomer."

Valentijn zag Hilgers in actie bij Ajax-FC Twente, en was niet heel erg onder de indruk: "Ik vond dat hij zich niet waarmaakte in de wedstrijd tegen Ajax. Toen vond ik hem niet zó goed dat ik zeg: Die moet je gelijk ophalen. Aan de bal wist hij heel vaak niet wat hij moest doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.