Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil Babel terughalen naar Amsterdam'

'Ajax wil Babel terughalen naar Amsterdam'

7 jan 2020, 10:42

Ryan Babel zou in de belangstelling staan van Ajax, dat meldt Eurosport-journalist Manu Lonjon dinsdagochtend. Ajax zou al contact hebben opgenomen met Galatasaray om een mogelijke overstap van de Oranje-international te bespreken. De eventuele komst van Babel, moet de Amsterdammers voorin meer opties geven.

Ajax is volgens Lonjon niet de enige club die zich bij Galatasaray heeft gemeld om een eventuele transfer te bespreken. Ook Newcastle United zou interesse hebben in de 33-jarige Babel.

Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, meldt dat de zaakwaarnemer van Babel bevestigt heeft dat er contact is tussen Ajax en Galatasaray. Ajax zou Babel naar verluidt voor een half jaar willen huren.

De Oranje-international krijgt de laatste tijd veel kritiek over zich heen en is in Turkije bezig aan een teleurstellend seizoen. Vandaag kwam Babel nog in het nieuws omdat hij Galatasaray als werkgever uit zijn 'bio' op Twitter zou hebben verwijderd. Babel doet het af als onzin. 'Ik heb nog nooit een van mijn clubs in mijn bio gezet! Lieg niet over mij', zo liet hij vanochtend weten op Twitter.

VIDEO - René snapt niets van kapsel Babel: 'Kan je die baard ook niet roze maken?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.