Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax weigert eerste bod op Neres: nieuwe poging van 15 miljoen aanstaande'

'Ajax weigert eerste bod op Neres: nieuwe poging van 15 miljoen aanstaande'

28 dec 2021, 23:15

David Neres is dit seizoen door een uitblinkende Antony vaker bankzitter dan basisspeler bij Ajax. De Braziliaan zou daarom deze winter mogen vertrekken uit Amsterdam. Het Oekraïense Shakhtar Donetsk zou serieuze interesse hebben én al een eerste bod hebben uitgebracht, volgens Goal.

Volgens het voetbalplatform zijn er al wekenlang gesprekken tussen Ajax en Shakhtar over Neres. Onlangs verlieten 2 Brazilianen de selectie van de club, waardoor nieuwe impulsen komende winter noodzakelijk zijn. 'De Oekraïense club heeft een eerste bod gedaan. Dat is geweigerd door Ajax. De verwachting is dat er nog een voorstel van Shakhtar komt, ter waarde van 15 miljoen euro. In het bedrag worden vaste en variabele bedragen meegenomen, afhankelijk van bonussen. Ook zou Ajax een doorverkooppercentage in de transfer opnemen.'

Het huidige seizoen kwam Neres al wel 22 keer in actie voor Ajax. Echter waren het veelal (korte) invalbeurten. In totaal kwam de Braziliaan in deze wedstrijden tot 4 doelpunten en 2 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.