Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax weet pas kort voor het duel met Midtjylland wie mogen spelen

Ajax weet pas kort voor het duel met Midtjylland wie mogen spelen

3 nov 2020, 09:33

Ajax vervolgt de groepsfase van de Champions League met een uitwedstrijd tegen FC Midtjylland, aanvang 21.00 uur. Trainer Erik ten Hag krijgt pas kort voor het derde duel in de poule duidelijkheid over welke spelers hij mag opstellen tegen de Deense kampioen.

Ajax arriveerde maandag zonder Dusan Tadic, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, doelman André Onana en de reservekeepers Maarten Stekelenburg en Dominik Kotarski in Denemarken. Een aantal van hen zijn zo goed als zeker al eerder besmet geweest met het coronavirus. Ze testen daarom nog vaak positief omdat er een restwaarde van het virus in hun bloed zit .

In Nederland en veel andere Europese landen krijgen ze dan dispensatie om te spelen. Denemarken hanteert strengere regels en laat pas mensen toe als ze een negatieve coronatest kunnen overleggen.

Erik ten Hag heeft goede hoop dat Ajax alsnog de beschikking krijgt over Dusan Tadic, André Onana en Ryan Gravenberch. Het drietal zou volgens Martijn Krabbendam alsnog richting hun ploeggenoten in Herning zijn gereisd omdat ze bij een hertest al negatief bleken. Zij zijn pas inzetbaar als ze ook toestemming krijgen om voor hun ploeg uit te komen.

Krabbendam: 'Ajax-viertal reist alsnog naar Denemarken'
2:46
Krabbendam: 'Ajax-viertal reist alsnog naar Denemarken'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.