Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax weet in eigen huis niet te winnen van Fortuna Sittard

10 mrt 2024, 16:34

Ajax heeft punten verloren in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-2). De ingevallen Brian Brobbey voorkwam in de slotfase een nederlaag voor de club uit Amsterdam (2-2).

Ajax blijft de nummer 5 van de Eredivisie, maar NEC heeft nog maar 1 punt minder dan de club uit de hoofdstad als het later op zondag van sc Heerenveen wint.

Kenneth Taylor schoot Ajax in de achtste minuut op voorsprong. Deroy Duarte zorgde in de 49e minuut voor de 1-1. Kaj Sierhuis maakte in de 66e minuut zijn vijfde treffer in drie competitieduels voor Fortuna Sittard (1-2). Brobbey miste eerst nog een grote kans op de gelijkmaker voordat hij wel toesloeg (2-2).

Brobbey was onvoldoende fit om aan het duel te beginnen. Ajax miste ook de geblesseerde Steven Bergwijn, Steven Berghuis en geschorste Devyne Rensch.

Hélène Hendriks sprak zich onlangs in Vandaag Inside positief uit over het spel van Ajax na het Conference League-duel met Aston Villa. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.