Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax waarschijnlijk zonder Mazraoui tegen Feyenoord

Ajax waarschijnlijk zonder Mazraoui tegen Feyenoord

16 dec 2021, 15:55

Trainer Erik ten Hag schat de kans klein in dat Noussair Mazraoui zondag met Ajax de uitwedstrijd tegen Feyenoord kan spelen. "Ik heb daar ernstige twijfels over", zei hij donderdag tijdens een persmoment. "Hij doet eerder niet dan wel mee, zoals ik het nu bekijk."

Mazraoui viel vorige week geblesseerd uit tijdens de thuiswedstrijd tegen Sporting Portugal in de Champions League (4-2). Hij miste zondag het verloren duel met AZ (1-2) en ontbrak woensdag ook in het bekerduel met Barendrecht (4-0).

Rechtsback Mazraoui is dit seizoen een belangrijke pion in het aanvalsspel van Ajax. Hij trekt regelmatig mee naar voren en vormt een goed koppel met Antony. Zijn eerste vervanger Devyne Rensch blijft de laatste maanden verwijderd van het hoge niveau dat hij vorig seizoen haalde. "Maar zo'n wedstrijd als zondag tegen Feyenoord kan hem wel helpen", zei Ten Hag. "Ik wil niet de behoudende Rensch van het duel met AZ zien. Tegen Willem II en tegen Barendrecht zag ik wel de Rensch die ik wil zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.