Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax komt in zoektocht naar vervanger Antony opnieuw uit bij Bailey'

'Ajax komt in zoektocht naar vervanger Antony opnieuw uit bij Bailey'

29 aug 2022, 17:55

Ajax en Manchester United naderen op de valreep van de transferwindow een akkoord over de transfer van Antony. De Amsterdammers lijken daarvoor nog een vervanger te gaan contracteren.

Dat stelt Mike Verweij in de Telegraaf-podcast Kick-off. Volgens de sportjournalist zijn Lucas Ocampos en Leon Bailey "serieuze namen" voor Ajax. De naam van Ziyech zou geschrapt zijn, omdat de Chelsea-speler vanwege zijn leeftijd (29) geen "restwaarde" zou hebben. Echter is dat ook het geval bij Ocampos, die inmiddels 28 lentes jong is.

Daarbij zou de Argentijn "een lastige jongen" zijn. "Hij zou mentaal gezien nogal een apart geval zijn. Maar wel een geweldige voetballer. Dus als Ajax de kans krijgt om hem daar op te halen, dan gaat dat gebeuren. Hij is daar op een dood spoor beland", aldus Verweij.

De tweede naam die valt is volgens de Telegraaf-journalist Bailey. Het is geen nieuwe naam op de verlanglijst van Ajax. "Die wilde Ajax al drie keer kopen." De Jamaicaan maakte afgelopen jaar de transfer van Bayer Leverkusen naar Aston Villa voor 32 miljoen euro. Het is dan ook niet duidelijk of Aston Villa de vleugelaanvaller na één jaar al laat gaan, twee dagen voor het verstrekken van de transferdeadline. Volgens Verweij zou Bailey een vertrek naar Ajax zelf wel zien zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.