Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax vrijwel fit tegen Willem II

Ajax vrijwel fit tegen Willem II

2 nov 2018, 14:35

AMSTERDAM (ANP) - Ajax bereidt zich met een grotendeels fitte selectie voor op de ontmoeting met Willem II, zaterdag in Amsterdam. Coach Erik ten Hag weet alleen nog niet zeker of Maximilian Wöber op tijd fit is. De Oostenrijkse verdediger raakte eerder in de week licht geblesseerd. ,,Het is nog even afwachten'', aldus Ten Hag.

De laatste duels, die voor de beker tegen Go Ahead Eagles daargelaten, stond David Neres steeds buiten het elftal. ,,Natuurlijk verdient hij een plek in de basis'', zei Ten Hag over de Braziliaan. ,,Maar dat geldt voor meer spelers en ik mag er steeds maar elf opstellen. Het is echter heel normaal dat een topclub meer dan elf basisspelers heeft. Iedereen moet accepteren dat hij er weleens naast staat.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.