Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax vreest voor meespelen Mazraoui en Tagliafico tegen Lille

Ajax vreest voor meespelen Mazraoui en Tagliafico tegen Lille

21 feb 2021, 21:15

Noussair Mazraoui mist donderdag zo goed als zeker ook de beslissende confrontatie van Ajax met Lille in de zestiende finales van de Europa League. "Het is bijna uitgesloten dat hij dan mee kan doen", zei trainer Erik ten Hag zondag voor het thuisduel met Sparta Rotterdam in de Eredivisie.

Mazraoui viel vorige week tijdens de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo uit nadat hij een bal op zijn hoofd had gekregen. Volgens Ten Hag had zijn rechtsback last van een 'verminderd gezichtsvermogen.'

Ook Nicolás Tagliafico mist donderdag mogelijk het thuisduel met de koploper van Frankrijk. De Argentijn ontbreekt tegen Sparta. De linksback voetbalde de laatste duels met een bril op, nadat hij eind vorige maand tegen Willem II was uitgevallen met een hoofdblessure. "Hij is gewoon niet fit genoeg", zei Ten Hag. "Het ziet er niet heel positief uit dit moment."

Ajax won donderdag de uitwedstrijd tegen Lille met 1-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.