Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax versterkt middenveld met Benjamin Tahirovic van AS Roma

Ajax versterkt middenveld met Benjamin Tahirovic van AS Roma

18 juni 2023, 20:22

Ajax heeft middenvelder Benjamin Tahirovic uit Bosnië en Herzegovina overgenomen van AS Roma. Tahirovic is sinds maart van dit jaar international voor Bosnië en Herzegovina.

De op 3 maart 2003 in Zweden geboren Tahirovic begon zijn professionele carrière bij het Zweedse Vasalunds IF. AS Roma nam hem in 2021 over. Afgelopen seizoen kwam hij in elf competitiewedstrijden in actie voor de club uit Rome.

"Benjamin is een sterke en balvaste middenvelder", zegt directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Hij is een groot talent met een geweldige mentaliteit. Over een paar dagen komt hij naar Amsterdam voor de medische keuring en om de contractuele zaken met ons af te ronden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.