Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verspeelt in blessuretijd zege op Eagles door blunder Ramaj

4 apr 2024, 22:58

Ajax heeft in blessuretijd een zege op Go Ahead Eagles verspeeld. Doelman Diant Ramaj ging in de fout toen hij wilde voorkomen dat de ingevallen Finn Stokkers raak kon koppen. Daarna kon Bas Kuipers eenvoudig scoren (1-1).

Ajax blijft de nummer 5 van de Eredivisie, met een voorsprong van 2 punten op het als zesde geklasseerde NEC. Ajax speelt zondag een uitwedstrijd tegen Feyenoord, de nummer 2 van de ranglijst.

Anton Gaaei, vaak verguisd dit seizoen, leek voor de verandering eens de gevierde man in de Johan Cruijff ArenA te worden. De Deense rechtsback maakte in de 24e minuut de openingstreffer. Hij nam de bal in een keer op zijn rechtervoet na een voorzet van Mika Godts, die zelf nog op de paal schoot.

Gaaei was net onder applaus gewisseld toen Ramaj in de fout ging.

Wim Kieft maakt zich zorgen over de situatie bij Ajax, vertelde hij onlangs bij Veronica Offside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.