Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verslaat PEC Zwolle met 4-1

Ajax verslaat PEC Zwolle met 4-1

8 dec 2018, 22:38

ZWOLLE (ANP) - Ajax heeft ook de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle gewonnen (4-1). De nummer twee van de eredivisie verkleinde de achterstand op koploper PSV weer tot twee punten.

Klaas-Jan Huntelaar, Frenkie de Jong, Lasse Schöne en Dusan Tadic maakten de doelpunten voor Ajax. Schöne werkte de bal bij een voorsprong van 2-0 ook in eigen doel (2-1).

Ajax zag Donny van de Beek en doelman André Onana geblesseerd uitvallen. Het is onduidelijk of ze woensdag tegen Bayern München kunnen spelen. Kasper Dolberg ontbrak in Zwolle omdat hij vrijdag op de training een knieblessure had opgelopen. Hakim Ziyech, pas net hersteld van een knieblessure, bleef de hele wedstrijd op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.