Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verslaat NAC Breda: 5-0

Ajax verslaat NAC Breda: 5-0

17 feb 2019, 15:14

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft de wedstrijd tegen NAC Breda gewonnen. De thuisploeg nam na een moeizame eerste helft overtuigend afstand van de hekkensluiter: 5-0.

Dusan Tadic opende in de 38e minuut de score met een benutte strafschop. De ingevallen Kasper Dolberg hakte Ajax in de 53e minuut naar 2-0. Vervolgens werkte Gervane Kastaneer een inzet van Nicolás Tagliafico in eigen doel en maakte Tadic zijn tweede doelpunt. De ongelukkige Erik Palmer-Brown zag een schot van Hakim Ziyech via zijn lichaam achter zijn doelman belanden.

Ajax heeft door de zege koploper PSV weer een beetje in het vizier gekregen en heeft nu een achterstand van vier punten op de koploper uit Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.