Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verslaat N.E.C. en klimt naar achtste plaats

Ajax verslaat N.E.C. en klimt naar achtste plaats

3 dec 2023, 16:36

Ajax heeft zijn opmars in de Eredivisie in Nijmegen doorgezet. De ploeg van coach John van 't Schip versloeg NEC met 2-1 dankzij doelpunten van de IJslander Kristian Hlynsson en de Portugees Carlos Forbs. In de slotminuut maakte Elayis Tavsan het met een doelpunt nog even spannend.

Ajax klom dankzij de overwinning naar de achtste plaats en speelt woensdag het restant van de uitwedstrijd tegen RKC, waar de Amsterdammers vanaf de 85e minuut een voorsprong van 3-2 verdedigen. Het duel werd op 30 september gestaakt nadat RKC-doelman Etienne Vaessen even buiten bewustzijn was na een botsing met Brian Brobbey.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.