Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verliest van Bosz in oefenduel

Ajax verliest van Bosz in oefenduel

20 mrt 2019, 17:51

LEVERKUSEN (ANP) - De reservespelers van Ajax hebben woensdagmiddag een oefenwedstrijd verloren van Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. In Leverkusen werd het 2-1. Ajax-trainer Erik ten Hag gunde wegens de absentie van internationals veel jeugdspelers speeltijd.

Ajax kwam na een kwartier op voorsprong via Danilo. Voor rust maakte Karim Bellarabi gelijk en Paulinho maakte kort in de tweede helft de 2-1 voor de ploeg van Bosz, oud-trainer van Ajax.

Bij Ajax stond de Portugese doelman Bruno Varela, gehuurd van Benfica, onder de lat en Joël Veltman droeg de aanvoerdersband. Aanvallers Klaas-Jan Huntelaar en Zakaria Labyad deden ook mee. Laatstgenoemde viel uit met een blessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.