Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verliest talentvolle spits aan Borussia Dortmund

Ajax verliest talentvolle spits aan Borussia Dortmund

3 feb 2021, 13:44

Ajax is opnieuw een talentvolle spits kwijt. De 16-jarige Julian Rijkhoff is woensdag gepresenteerd bij Borussia Dortmund. Hij stond bekend als een van de grootste talenten uit de opleiding van de Amsterdamse club.

Ajax zag in een recent verleden ook al talentvolle aanvallers als Donyell Malen (Arsenal, inmiddels PSV), Dillon Hoogewerf (Manchester United) en Steven Bergwijn (PSV, inmiddels Tottenham Hotspur) uit de opleiding vertrekken. Patrick Kluivert is nog steeds de laatste zelf-opgeleide spits die via de hoofdmacht van Ajax is doorgebroken.

Ajax hoopt dat Brian Brobbey in de voetsporen van Kluivert treedt. Maar de 19-jarige spits heeft zijn aflopende contract nog niet verlengd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.