Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verliest in eigen huis van AZ

Ajax verliest in eigen huis van AZ

1 mrt 2020, 22:56

Ajax heeft ook de topper tegen AZ verloren (0-2). Myron Boadu en Oussama Idrissi bezorgden de club uit Alkmaar een dikverdiende overwinning in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax mag zich na vijf nederlagen in de laatste negen competitieduels op basis van een beter doelsaldo nog wel koploper blijven noemen. Nummer 3 Feyenoord volgt beide clubs uit Noord-Holland op zes punten. PSV heeft zeven punten minder, maar wel een wedstrijd meer gespeeld.

Ajax, dat de afgelopen weken ook nog tweemaal van Getafe verloor, speelde zo slordig dat het niet mocht mopperen dat het slechts met 2-0 verloor. AZ won eerder dit seizoen ook al met ruime cijfers van PSV (0-4) en Feyenoord (0-3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.