Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verliest oefenduel van FC Utrecht, rood voor Magallán

Ajax verliest oefenduel van FC Utrecht, rood voor Magallán

20 sep 2022, 15:03

Ajax heeft dinsdag in een besloten oefenduel op De Toekomst met 1-2 verloren van FC Utrecht. De Amsterdammers eindigden met 10 man, nadat Lisandro Magallán na ruim een uur van het veld werd gestuurd.

Ajax kwam via Lorenzo Lucca vroeg op een 1-0 voorsprong, maar in het vervolg van de eerste helft nam Utrecht de regie over: Brouwers maakte in de 33e minuut gelijk en in blessuretijd kwamen de Domstedelingen zelfs op voorsprong door een goal van Meissen.

In het tweede gedeelte wist Ajax het tij niet te keren en kwam het zelfs met 10 man te spelen, nadat Magallán na een opstootje met Amin Younes zijn tweede gele kaart ontving en kon vertrekken. In de slotfase kregen beide ploegen nog kansen, maar werd er niet meer gescoord.

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg (46. Jay Gorter); Youri Baas, Lisandro Magallan, Kik Pierie, Owen Wijndal (64. Manson Ribeiro Giovanni); Florian Grillitsch (46. Jeppe Kjær Jensen), Youri Regeer (33. Donny Warmerdam), Kian Fitz-Jim; Lucas Ocampos, Lorenzo Lucca, Ar’jany Martha.

Opstelling FC Utrecht: Calvin Raatsie (46. Thijmen Nijhuis); Sean Klaiber, Ruben Kluivert, Rick Meissen, Django Warmerdam; Taylor Booth, Naoki Maeda (68. Eliano Reijnders), Luuk Brouwers, Sander van de Streek (68. Can Bozdogan)); Daishawn Redan, Amin Younes (68. Arthur Zagre).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.