Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax verlangt 133 miljoen van Manchester United voor gewild duo'

'Ajax verlangt 133 miljoen van Manchester United voor gewild duo'

28 juni 2022, 15:02

Ajax hoopt deze zomer flink te cashen met de verkoop van Antony en Lisandro Martínez. The Sun pakt uit met het nieuws dat Manchester United, dat geïnteresseerd is in het duo, diep in de buidel zal moeten tasten voor de twee sterkhouders. 

Volgens de krant hoopt Ajax 133 miljoen euro te vangen van de kersverse club van voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag. Antony heeft een prijskaartje van tachtig miljoen euro om de nek hangen, terwijl Ajax voor Martínez, die ook op het verlanglijstje van Arsenal zou staan, 53 miljoen verlangt. 

Ajax ziet het duo liever niet vertrekken, maar wil bij een eventuele verkoop het onderste uit de kan halen. Eerder zag de landskampioen met André Onana (Inter), Noussair Mazraoui (Bayern München), Sébastien Haller (Borussia Dortmund) en Ryan Gravenberch (Bayern München) al vier sterkhouders vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.