Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verlaat Florida met zege op São Paulo

Ajax verlaat Florida met zege op São Paulo

12 jan 2019, 21:58

ORLANDO (ANP) - Ajax heeft het trainingskamp in Florida afgesloten met een overwinning op São Paulo (4-2). Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg en de ingevallen David Neres maakten de doelpunten voor de nummer twee van de eredivisie.

Het was het tweede duel van Ajax in Orlando, na het gelijkspel van vrijdag tegen Flamengo (2-2) in de Florida Cup. In tegenstelling tot dat duel startte de formatie uit Amsterdam tegen São Paulo wel met de gebruikelijke elf. Met aanvankelijk dezelfde basisspelers als voor de winterstop bleef Ajax vooral voor rust ver verwijderd van het niveau van de eerste seizoenshelft. Het leek alsof het elftal van trainer Erik ten Hag op zeventig procent speelde. Het tempo was veel te laag en de angst om geblesseerd te raken tegen de soms hard spelende Brazilianen was ook voelbaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.