Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax verhuurt Promes aan Spartak met optie tot koop'

'Ajax verhuurt Promes aan Spartak met optie tot koop'

1 feb 2021, 14:40

Ajax en Spartak hebben een akkoord bereikt over de voorwaarden van de transfer van Quincy Promes. De Telegraaf meldt dat Spartak de 29-jarige aanvaller voor de rest van dit seizoen huurt, waarna de Russen hem definitief vast kunnen leggen doordat ze een optie tot koop hebben bedongen. Spartak heeft geen koopverplichting.

Dat er geen sprake is van een directe koop komt door de financiële situatie bij Spartak. Dat Ajax bereid is om Promes te verhuren geeft aan hoe graag de Amsterdammers van hem af willen, schrijft De Telegraaf.

Promes staat dus voor een terugkeer bij Spartak, waar hij tussen 2014 en 2018 een succesvolle periode kende. De geboren Amsterdammer leidde Spartak Moskou in zijn laatste seizoen in Rusland naar een kampioenschap, werd uitgeroepen tot beste speler en pakte de topscorerstitel. Promes was in 135 duels voor Spartak Moskou goed voor maar liefst 66 doelpunten en 34 assists.

Oussama Idrissi moet de opvolger worden van Promes in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.