Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verhuurt Jensen rest van seizoen

Ajax verhuurt Jensen rest van seizoen

2 feb 2021, 09:48

Ajax en FC Nordsjaelland hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Victor Jensen. De 20-jarige Deen die nog een contract tot medio 2023 heeft in Amsterdam, wordt tot het einde van het seizoen verhuurd.

Ajax nam Jensen in de zomer van 2017 over van het Deense FC Kopenhagen. Op 12 december 2020 maakte de aanvallende middenvelder zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tegen PEC Zwolle. Dit was tot nu toe zijn enige wedstrijd voor Ajax 1. Jensen kwam wel 49 keer uit voor Jong Ajax en scoorde daarin elf keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.