Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax laat Mikautadze na half jaar terugkeren naar Metz

Ajax laat Mikautadze na half jaar terugkeren naar Metz

4 jan 2024, 16:15

Georges Mikautadze vertrekt na een half seizoen alweer bij Ajax. De aanvaller uit Georgië keert terug naar Metz, de club die hem afgelopen zomer voor 16 miljoen euro naar Amsterdam liet vertrekken. De Franse club huurt de 23-jarige spits voor de rest van het seizoen en neemt hem vervolgens definitief over. Ajax meldt niet hoeveel Metz voor Mikautadze moet betalen.

De international van Georgië speelde slechts negen duels voor Ajax, dat zich deze maand ook nog wil versterken. De komst van een centrale middenvelder met veel ervaring heeft de grootste prioriteit voor trainer John van 't Schip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.