Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verhuurt Bandé aan Kroatische NK Istra

Ajax verhuurt Bandé aan Kroatische NK Istra

9 feb 2021, 17:12

Ajax verhuurt Hassane Bandé voor de rest van het seizoen aan NK Istra 1961. De Kroatische club heeft eveneens een optie tot koop op de vleugelaanvaller bedongen.

De 22-jarige Bandé staat nog tot de zomer van 2023 onder contract bij Ajax, dat hem in de zomer van 2018 voor ruim 8 miljoen euro overnam van KV Mechelen. Bandé raakte al na twee weken zwaar geblesseerd tijdens een oefenduel met Anderlecht, waarna een lange revalidatie volgde. Hij speelde nooit een officieel duel voor de Amsterdamse hoofdmacht.

Ajax verhuurde de vleugelaanvaller uit Burkina Faso in de winterstop van het vorige seizoen aan het Zwitserse FC Thun. Hij keerde afgelopen zomer terug naar Amsterdam en speelde acht duels voor Jong Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.