Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verhuurt Bandé aan FC Thun

Ajax verhuurt Bandé aan FC Thun

27 jan 2020, 11:26

Hassane Bandé vertrekt bij Ajax. De 21-jarige aanvaller uit Burkina Faso wordt door de Amsterdamse club voor anderhalf jaar verhuurd aan de Zwitserse voetbalclub FC Thun.

Ajax nam Bandé in de zomer van 2018 over van KV Mechelen. Kort daarna brak de Afrikaan in een oefenwedstrijd tegen Anderlecht zijn linkerkuitbeen en ook was de binnenband van zijn enkel gescheurd.

Bandé kwam bij Ajax nog niet in actie in een officiële wedstrijd van het eerste elftal. Wel speelde hij vier keer voor Jong Ajax. Bandé heeft bij Ajax een contract tot de zomer van 2023.

VIDEO - Jan verspreekt zich: Banden of Bandé?

Jan verspreekt zich: Banden of Bandé?
1:07
Jan verspreekt zich: Banden of Bandé?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.