Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax verdedigt comfortabele voorsprong op Young Boys

Ajax verdedigt comfortabele voorsprong op Young Boys

18 mrt 2021, 08:46

Ajax wil in de uitwedstrijd tegen Young Boys een plaats in de kwartfinale van de Europa League veiligstellen. De koploper van de Eredivisie trapt om 21.00 uur af met een riante voorsprong (3-0). "We moeten scherp en op onze hoede zijn", zei trainer Erik ten Hag. "Maar het ligt aan ons zelf of we verder bekeren."

Ten Hag kan waarschijnlijk weer een beroep doen op Daley Blind. Voor de geblesseerde Noussair Mazraoui en zieke Jurriën Timber komt de return op het kunstgras van Bern te vroeg.

Young Boys staat in eigen land riant bovenaan en won in de vorige ronde tweemaal van Bayer Leverkusen. Halverwege het thuisduel met de Duitsers leidde de kampioen van de laatste drie jaar in Zwitserland met 3-0. "Ze kunnen echt wel wat, maar we moeten ze niet in hun kracht laten komen", zei Ten Hag. "We willen de regie houden en ook deze wedstrijd winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.