Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-verdediger zet transfer in ijskast: 'Eerst uit crisis komen'

Ajax-verdediger zet transfer in ijskast: 'Eerst uit crisis komen'

10 apr 2020, 16:02

Deze zomer zou de zomer worden van Joël Veltman: een stap naar het buitenland zou lonken. De verdediger heeft er ook nooit een geheim van gemaakt een stap naar het buitenland te willen maken.

Op de officiële Ajax-site heeft hij echter laten weten nu niet met een vertrek bezig te zijn. 'Nee, op dit moment even niet. Het belangrijkste voor nu is dat we uit de crisis komen, daarna zien we wel weer verder.'

'Het is een bizarre tijd, voor iedereen. En waar we kunnen, proberen wij als spelers wat te betekenen voor de mensen om ons heen. Er zijn veel zorgen, natuurlijk. Veel clubs krijgen het financieel zwaar. Wat de toekomst brengt? De tijd zal het leren, maar ik hoop over een paar jaar te kunnen zeggen dat we juist hebben gehandeld.'

VIDEO - Jan windt zich op over 'Veltmannetje'

Jan windt zich op over 'Veltmannetje': 'Zo verschrikkelijk dom!'
1:01
Jan windt zich op over 'Veltmannetje': 'Zo verschrikkelijk dom!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.