Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax veegt bod op Akpom van tafel’

27 jan 2024, 15:43

Ajax heeft volgens De Telegraaf het bod van OSC Lille op Chuba Akpom van tafel geveegd, omdat de Amsterdammers het geboden bedrag te laag vonden om hem kwijt te raken.

Het bedrag kwam volgens de krant in de buurt van de 12,3 miljoen euro dat Ajax eerder voor Akpom betaalde aan Middlesbrough. Dit vond de club te laag, omdat de Engelse spits nog te belangrijk wordt gevonden voor de rest van dit seizoen.

Akpom, die zich ook in de vooralsnog minder concrete belangstelling van Duitse en Engelse clubs mag verheugen, had in Amsterdam een stroeve start en kwam onder leiding van Maurice Steijn weinig aan spelen toe. Onder diens opvolger John van 't Schip vond Akpom de weg omhoog. De 28-jarige spits maakte tot dusver vijf doelpunten in de Eredivisie.

De Veronica Offside-tafel vroeg zich afgelopen maandag af of Jordan Henderson de huidige Ajax-spelers beter kan maken. Bekijk de analyse van de mannen terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.