Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax tweede in poule na gelijkspel Bayern: 3-3

Ajax tweede in poule na gelijkspel Bayern: 3-3

12 dec 2018, 23:59

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft naast de winst van groep E in de Champions League gegrepen. Het elftal van trainer Erik ten Hag speelde in een meeslepend gevecht gelijk tegen Bayern München (3-3).

Ajax leidde in de 82e minuut nog met 2-1, met dank aan twee doelpunten van Dusan Tadic. Daarna maakte Robert Lewandowski gelijk, met ook met zijn tweede treffer en zorgde invaller Kingsley Coman voor 2-3. Ajax kwam niet verder meer dan de 3-3 van Nicolas Tagliafico.

Ajax was alleen bij een zege groepswinnaar geworden. De club uit Amsterdam moet maandag rekening houden met een loodzware tegenstander als er geloot wordt voor de achtste finales.

Ajax en Bayern eindigden het duel met tien man. Maximilian Wöber kreeg in de 61e minuut een rode kaart voor een bikkelharde overtreding op Leon Goretzka. Even later moest ook Thomas Müller van het veld na een trap tegen het hoofd van Tagliafico.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.