Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax twee maanden zonder Veltman na operatie

Ajax twee maanden zonder Veltman na operatie

10 feb 2020, 12:48

Ajax moet het twee maanden doen zonder verdediger Joël Veltman. De 28-jarige international van Oranje liep ruim een week geleden in de gewonnen topper tegen PSV (1-0) een knieblessure op. Medisch onderzoek wees uit dat Veltman een operatie aan zijn rechterknie moet ondergaan.

Ajax heeft aan kop van de eredivisie drie punten voorsprong op AZ. De landskampioen speelt woensdag in het bekertoernooi tegen Vitesse en begint volgende week in Spanje aan het tweeluik met Getafe in de eerste knock-outronde van de Europa League. Veltman mist in ieder geval beide duels met Getafe (20 en 27 februari). Als Ajax doorgaat, is hij volgende maand ook niet inzetbaar in de achtste finales van het Europese bekertoernooi.

Trainer Erik ten Hag heeft al maandenlang te maken met het nodige blessureleed binnen zijn selectie. Daley Blind staat na twee maanden afwezigheid vanwege een ontstoken hartspier wel voor zijn rentree.

VIDEO - Jan windt zich op over 'Veltmannetje': 'Zo verschrikkelijk dom!'

Jan windt zich op over 'Veltmannetje': 'Zo verschrikkelijk dom!'
1:01
Jan windt zich op over 'Veltmannetje': 'Zo verschrikkelijk dom!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.