Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax trok zelf stekker uit Sulemana-deal'

'Ajax trok zelf stekker uit Sulemana-deal'

15 juli 2021, 19:12

Kamaldeen Sulemana komt niet naar Ajax. De Amsterdamse club heeft zelf de stekker uit de deal getrokken nadat de 19-jarige aanvaller opnieuw om bedenktijd vroeg, zo bevestigen bronnen binnen Ajax aan De Telegraaf.

Ajax had een akkoord bereikt met FC Nordsjaelland over een transfersom van 16 miljoen euro. Alleen een medische keuring stond een transfer nog in de weg. Sulemana was in afwachting daarvan al in het Amsterdamse Jaz-hotel, maar begon opeens te twijfelen.

Afgelopen week gaf hij alsnog zijn jawoord aan Ajax, maar donderdag vroeg hij opnieuw om uitstel van de medische keuring. Ajax heeft vervolgens besloten om van de deal af te zien. Sulemana is bij Rennes zeker van een basisplaats en die garantie zou hij ook hebben gewild bij Ajax.

'Bij Erik ten Hag is echter niemand zeker van een plek in de basis. De concurrentie wilde Sulemana niet aangaan, terwijl Ajax geen 16 miljoen wil uitgeven aan een twijfelaar,' besluit De Telegraaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.