Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax troeft Serie A-club af: trekt miljoenen uit voor vervanger Haller'

'Ajax troeft Serie A-club af: trekt miljoenen uit voor vervanger Haller'

29 juli 2022, 09:25

Ajax lijkt nóg niet klaar op de transfermarkt en is dichtbij de aankoop van een nieuwe spits. Dat meldt transferexpert Gianluca de Marzio. Daarmee lijken de Amsterdammers het vertrek van Sébastien Haller - naar Borussia Dortmund - te willen opvangen.

Het gaat om de boomlange spits (2.01 meter) Lorenzo Lucca, die momenteel nog onder contract staat bij Serie B-club Pisa. Hoewel de club afgelopen seizoen vijftiende eindigde op het tweede niveau van Italië, heeft de 21-jarige centrumaanvaller zich in de kijker gespeeld bij de club uit de hoofdstad.

Di Marzio weet te melden dat Ajax zich op de valreep nog heeft gemeld voor Lucca. Hij leek namelijk al op weg naar Serie A-club Bologna. Vanwege een vertraging door Amerikaanse investeerders lijken de Amsterdammers echter ineens de beste papieren te hebben. Naar verluidt wil Ajax de spits huren met een optie tot koop. Dit bedrag ligt rond de twaalf miljoen euro.

Eerder maakten Steven Bergwijn, Calvin Bassey, Brian Brobbey, Owen Wijndal en Francisco Conceição allemaal de overstap naar Amsterdam. Daarvoor betaalde Ajax ten minste 85,6 miljoen euro. De invasie van nieuwelingen komt echter niet uit de lucht vallen aangezien de hoofdstedelingen ook afscheid namen van sterkhouders Lisandro Martinez, Sebastien Haller, Ryan Gravenberch en Nicolas Tagliafico.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.