Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treft São Paulo en Flamengo in Florida

Ajax treft São Paulo en Flamengo in Florida

16 okt 2018, 18:54

AMSTERDAM (ANP) - Ajax speelt tijdens de winterstop in het toernooi om de Florida Cup tegen de Braziliaanse clubs Flamengo en São Paulo. De Amsterdamse ploeg begint op 10 januari tegen Flamengo. Twee dagen later wacht São Paulo.

Ajax, dat voor de eerste keer deelneemt aan de Florida Cup, verblijft van 5 tot en met 12 januari in Orlando. Naast Ajax, Flamengo en São Paulo doet ook de Duitse club Eintracht Frankfurt mee.

São Paulo is de vroegere club van de Braziliaanse Ajacied David Neres. De vleugelspeler kwam in de winterstop van het seizoen 2016-2017 naar Ajax.

De vijfde editie van de Florida Cup wordt live uitgezonden in meer dan 120 landen. Voor Ajax past het toernooi in de plannen om ook in de Verenigde Staten meer bekendheid te verwerven. De huidige nummer 2 van de eredivisie sloot het afgelopen seizoen al samenwerkingsverbanden in China, Japan en Australië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.