Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treft met AEK alweer een club in crisis

Ajax treft met AEK alweer een club in crisis

26 nov 2018, 16:11

ATHENE (ANP) - Alweer treft Ajax in de Champions League een tegenstander in nood. Trainer Marinos Ouzounidis van AEK Athene staat onder grote druk na vier verloren groepsduels en de zevende plek in de nationale competitie. Wellicht wordt hij snel ontslagen. Net als Niko Kovac en Rui Vitória, zijn collega's van Bayern München en Benfica.

De machtige voorzitter Dimitris Melissanidis van AEK legt voorlopig alle schuld bij zijn spelers. ,,Ik moet jullie niet betalen, maar jullie mij", foeterde hij zaterdag na de nederlaag tegen het bescheiden Panaitolikos (1-2). Boosheid wint het ook van teleurstelling bij veel fanatieke fans. AEK verwacht dinsdagavond zeker 20.000 lege plaatsen in het olympisch stadion waar Marco van Basten Ajax in 1987 aan winst van de Europa Cup 2 hielp.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.