Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treft AS Roma in kwartfinales Europa League

Ajax treft AS Roma in kwartfinales Europa League

19 mrt 2021, 14:15

Vandaag staat de loting op het programma voor de kwartfinales van de Europa League. Daarin doen onder meer Ajax, AS Roma, Manchester United en Arsenal mee. De loting heeft uitgewezen dat Ajax het zal opnemen tegen AS Roma.

Ajax zal de heenwedstrijd thuis spelen. Die staat op de planning voor 8 april. Een week later vindt de terugwedstrijd plaats in Rome.

Het gehele programma in de achtste finales is als volgt:

Granada - Manchester United

Arsenal - Slavia Praag

AJAX - AS Roma

Dynamo Kiev - Villarreal

Mocht Ajax doorgaan, dan krijgt het de winnaar van het duel tussen Granada en Manchester United tegenover zich in de halve finale. De tweede halve finale gaat tussen de winaars van Arsenal - Slavia Praag en Dynamo Kiev - Villarreal.

René en Johan kritisch op Ajacied: 'Hij zal nooit een topspeler worden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.