Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treft BSC Young Boys in achtste finales Europa League

Ajax treft BSC Young Boys in achtste finales Europa League

26 feb 2021, 14:30

Vandaag stond de loting op het programma voor de achtste finales van de Europa League. Daarin doen onder meer Ajax, AC Milan, Manchester United en AS Roma mee. De loting heeft uitgewezen dat Ajax het zal opnemen tegen BSC Young Boys.

Ajax zal de heenwedstrijd in eigen huis spelen. Die staat op de planning voor 11 maart. Een week later vindt de terugwedstrijd plaats in Bern in het Wankdorf Stadion.

Ajax kwam slechts twee keer eerder uit tegen Young Boys in een officiële Europese ontmoeting. Dat gebeurde in het seizoen 87/88 voor de Europacup II. Ajax won beide ontmoetingen met 1-0 en plaatste zich destijds voor de halve finale van de Europacup II. Young Boys wist nog nooit een Europees eindtoernooi te winnen.

Het gehele programma in de achtste finales is als volgt:

AJAX - BSC Young Boys

Dynamo Kiev - Villarreal

AS Roma - Shakhtar Donetsk

Olympiakos - Arsenal

Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur

Manchester United - AC Milan

Slavia Praag - Rangers FC

Granada - Molde FK

De achtste finales staan op het programma voor 11 en 18 maart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.