Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treft Ajax in KNVB Bekertoernooi voor vrouwen

Ajax treft Ajax in KNVB Bekertoernooi voor vrouwen

19 feb 2024, 14:38

Een opmerkelijk affiche in de kwartfinale van het TOTO KNVB Bekertoernooi voor vrouwen. De Ajax Vrouwen zijn namelijk gekoppeld aan Jong Ajax.

Jong Ajax versloeg zaterdag in de achtste finale van de KNVB-beker de vrouwen van Telstar met 3-0, terwijl de hoofdmacht moeiteloos met 0-9 won in het uitduel met FC Eindhoven. Het was vooraf al bekend dat de Amsterdammers tegen elkaar geloot zouden worden in de kwartfinales. Dit seizoen heeft de KNVB namelijk gekozen voor deze maatregel als zowel een Jong-team als het eerste elftal nog actief zijn bij de kwartfinales, om te voorkomen dat de finale tussen twee teams van dezelfde club kan gaan.

Vorig seizoen bereikten PSV en Jong PSV de halve finales van de KNVB-beker, waardoor zo'n finale mogelijk was. Na dit seizoen wordt de nieuwe maatregel opnieuw geëvalueerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.