Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treedt met deze elf namen aan tegen Liverpool

Ajax treedt met deze elf namen aan tegen Liverpool

1 dec 2020, 20:45

Ajax neemt het vanavond op Anfield op tegen Liverpool. Liverpool gaat aan kop met met negen punten. De Amsterdammers staan tweede in poule D met zeven punten. Atalanta Bergamo heeft eveneens zeven punten weten te bemachtigen, maar staat op een derde plek.

Het is Ajax er dus alles aan gelegen om een goed resultaat te halen vanavond. Dat gaat Erik ten Hag doen met de volgende elf namen.

Op goal staat zoals gebruikelijk André Onana. De verdediging wordt verder gevormd door Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Edson Álvarez en Nicolas Tagliafico. Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Daley Blind vormen het middenveld. Voorin moeten David Neres en Antony zorgen voor de Braziliaanse samba. Aanvoerder Dusan Tadic fungeert als spits.

Liverpool zal aantreden met de volgende elf namen: Kelleher, Williams, Matip, Fabinho, Robertson, Jones, Wijnaldum, Henderson, Salah, Jota en Mané.

Bekijk hier de samenvatting van het heenduel: Ajax - Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.