Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treedt in opmerkelijk tenue aan tegen Lille

Ajax treedt in opmerkelijk tenue aan tegen Lille

18 feb 2021, 13:02

Ajax treedt donderdagavond in de Europa League in een opmerkelijk tenue aan tegen Lille. De Amsterdammers dienen zich aan te passen aan het tenue van Lille, dat de eerste keuze heeft, en dat zorgt voor een bijzondere combinatie.

Doordat Lille speelt in een rood shirt en een donkerblauwe broek met donkerblauwe/rode kousen, is het voor Ajax niet mogelijk om in het volledig zwarte Europese tenue te spelen. Het broekje en de sokken van dat tenue onderscheiden zich namelijk niet voldoende van die van Lille. Ook de reguliere thuis- en uittenues van Ajax verschillen niet voldoende in kleur van het tenue van de Franse koploper.

De Amsterdammers zullen daarom aantreden in het zwarte jubileumshirt met een witte broek en witte kousen, zo valt te zien op onderstaande foto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.