Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-toptalenten Ünüvar en Rensch verlengen tot 2023'

'Ajax-toptalenten Ünüvar en Rensch verlengen tot 2023'

23 juli 2020, 00:15

Ajax-talenten Naci Ünüvar (17) en Devyne Rensch (17) zetten vrijdag hun handtekening onder een nieuw contract, meldt De Telegraaf. De spelers lagen vast tot 2022 en verlengen nu tot 2023.

Ünüvar en Rensch legden allebei een eerste aanbieding naast zich neer, mede door een gebrek aan perspectief in het eerste elftal. Uiteindelijk is het Marc Overmars toch gelukt om beide spelers hun handtekening te laten zetten onder een contractverlenging.

Middenvelder Ünüvar maakte in 2020 zijn debuut voor Ajax tegen Spakenburg. Verdediger Rensch debuteerde nog niet, maar staat net als Ünüvar binnen de opleiding bekend als groot talent.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.