Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax toont interesse in Benfica-keeper Vlachodimos'

'Ajax toont interesse in Benfica-keeper Vlachodimos'

21 aug 2022, 16:38

Ajax lijkt zich toch nog te willen versterken met een nieuwe doelman dit transferwindow, zo meldt transferwatcher Fabrizio Romano. Odisseas Vlachodimos zou de nieuwe eerste doelman van de Amsterdammers moeten worden.

Volgens Romano staat de Griekse goalie in de belangstelling van vier clubs waaronder Ajax en Manchester United. Benfica wil niet meewerken aan een vertrek van Vlachodimos, de Portugezen zien de doelman als een zeer belangrijke speler. Eerder liet Ajax nog weten dat ze niet op zoek zijn naar een nieuwe doelman, daar lijkt nu toch verandering in gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.