Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax tast diep in de buidel voor duurste Eredivisie-keeper ooit'

'Ajax tast diep in de buidel voor duurste Eredivisie-keeper ooit'

4 jan 2023, 00:00

Ajax heeft de Argentijnse doelman Gerónimo Rulli bijna binnen. De Amsterdammers hebben naar verluidt meer dan tien miljoen euro (inclusief bonussen) over voor Rulli. De verwachting is dat beide clubs er snel uitkomen. Dat meldt het Argentijnse TyC Sports.

Volgens TyC Sports lag het eerste bod van Ajax rond de vijf miljoen euro plus nog eens vijf miljoen euro aan bonussen. De verwachting is dat het tweede bod door de Amsterdammers geaccepteerd zal worden door Villarreal. Rulli heeft zelf ook al aangegeven graag de overstap te willen maken naar Ajax.

Bij een definitieve transfer wordt Rulli de duurste keeper ooit in de Eredivisie. Eerder was dat Joël Drommel, die door PSV voor 3,5 miljoen euro werd overgenomen van FC Twente, daarna Jasper Cillessen (voor 3,25 miljoen euro van NEC naar Ajax, Bogdan Lobont (voor 3 miljoen euro van Rapid Boekarest naar Ajax) en Boy Waterman (voor 3 miljoen euro van Heerenveen naar AZ).

Rulli is de gedroomde kandidaat om de nummer één doelman te worden in Amsterdam. De 30-jarige keeper, tijdens het WK in Qatar tweede doelman bij Argentinië, komt uit de jeugdopleiding van Estudiantes. In Europa kwam hij uit voor Real Sociedad, Manchester City, Montpellier en Villarreal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.