Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-target Ziyech valt opnieuw in tijdens ruime nederlaag Chelsea

Ajax-target Ziyech valt opnieuw in tijdens ruime nederlaag Chelsea

21 aug 2022, 17:08

Leeds United heeft zondag in de Premier League voor een verrassing gezorgd door Chelsea te verslaan. Op eigen veld won de club met 3-0. Leeds staat daardoor voorlopig in de subtop van de Engelse competitie.

In het laatste kwartier van de eerste helft liep Leeds uit. Brenden Aaronson zette de thuisclub op voorsprong, Rodrigo maakte er 2-0 van. Dat was alweer zijn vierde doelpunt van het seizoen. Na de hervatting liep Leeds verder uit door Jack Harrison.

Kalidou Koulibaly van Chelsea kreeg in de slotfase de rode kaart.

Pascal Struijk was basisspeler bij Leeds, waar de van Feyenoord overgenomen Luis Sinisterra halverwege de tweede helft inviel. Bij Chelsea kwam oud-Ajacied Hakim Ziyech na iets meer dan een uur in het veld. De buitenspeler begon dit Premie League-seizoen nog niet in de basis, en lijkt te vertrekken uit Londen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.