Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-target Vera heeft wel oren naar transfer: 'Droom om voor zo'n club te spelen'

Ajax-target Vera heeft wel oren naar transfer: 'Droom om voor zo'n club te spelen'

28 juli 2020, 20:59

Niet Danny, maar Fausto Vera staat op het lijstje van Marc Overmars. De Argentijnse controleur speelt voor Argentinos Juniors en kwam acht keer uit voor Argentinië onder 23.

Fernando 'Bocha' Batista, de trainer van Argentinië O23, onthulde vorige week dat Ajax haar oog heeft laten vallen op de 20-jarige middenvelder. De Amsterdammers zijn niet de enige die interesse hebben en Vera voelt zich dan ook gevleid door de interesse uit Europa. 'Ik denk dat elke speler in Argentinië droomt van de stap naar Europa', laat Vera weten.

'Er zijn geruchten rond meerdere clubs in Europa. Ajax is een prachtige club. Het zou voor mij een droom zijn om voor zo'n club te spelen. Ik wacht rustig af', vertelt het talent aan. Crack Deportivo. Desondanks is de middenvelder gelukkig bij de club waar hij nog een éenjarig contract heeft. 'Als er een aanbod komt dat goed is voor zowel de club als voor mij, dan zal ik daar over nadenken', aldus Vera.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.